PE CELJE: +386 3 490 3193

PE KONJICE: +386 82 010 569

O nas

ZVITOREPKA SE PREDSTAVI

Zvitorepci smo izkušeni, navdušeni, izobraženi in sodobno opremljeni ljubitelji živali. V Zvitorepki se celostno posvečamo zdravljenju malih živali. Radi imamo živali in svoje delo. Redno se izobražujemo doma in v tujini.

Rok Krajnik, dr. vet. med., ustanovitelj in vodja ambulante. Njegova področja dela so kirurgija, anestezija, ultrazvočna in rentgenska diagnostika ter interna medicina.

Viktorija Lončar, dr. vet. med., ustanoviteljica. Poglobljeno se ukvarja z dermatologijo, interno medicino in laboratorijsko diagnostiko.

Klavdija Ašenberger, dr. vet. med., se poglobljeno ukvarja z kirurgijo, anestezijo, in stomatologijo.

Ana Velikanje, dr. vet. med., splošno ambulantno zdravljenje, kirurgija, poglobljeno se ukvarja s stomatologijo, zelo jo zanima tudi vedenje psov.

Alenka Druks, poslovni sekretar; poskrbi za sprejem pacientov, se dogovarja za termine in skrbi za našo trgovino.

Katja Mastnak, dr.vet.med. – splošno ambulantno zdravljenje, hospitalno zdravljenje

Zvitorepci sodelujemo z odličnimi zunanjimi strokovnjaki:

Tadej Zemljič, dr.vet.med., dipl. ECVO (evropski specialist za veterinarsko oftalmologijo) – z njim sodelujemo, ko naletimo na zahtevnejša oftalmološka obolenja in operacije. Opravlja oftalmološke preglede za vzrejno dovoljenje in operira tudi katarakto.

Igor Firm, dr.vet.med. – (kardiologija in interna medicina) – opravlja ultrazvočne preglede srca in sodeluje pri diagnostiki ter zdravljenju zapletenih internističnih obolenj.

Dr. Cvetka Marhold, dr.vet.med., – zdravljenje eksotičnih živali.