PE CELJE: +386 3 490 3193

PE KONJICE: +386 82 010 569

O nas

ALENKA DRUKS

Sem Alenka Druks in sem velika ljubiteljica živali. Že kot otrok sem imela doma ptice, želve in morske prašičke, saj za večje živali ni bilo prostora. Vedno sem hrepenela po kužku in muci in kasneje se mi je želja uresničila. V Celje sem se priselila iz Maribora, saj me je moja ljubezen pripeljala v te čudovite kraje.

Sama imam doma razposajenega kužka Darta in navihanega muca Akiro, ki predstavljata del moje družine. V Mariboru je pri mojih starših ostal najstarejši član moje živalske družine, maltežan Spike, ki me ob mojem prihodu v domači kraj še vedno z veseljem pozdravi s svojim značilnim laježem.

Po osnovni izobrazbi sem zdravstveni tehnik, po višji pa poslovni sekretar. V Zvitorepki vas bom pričakala na recepciji in povprašala o težavah in tegobah vašega ljubljenčka. Z veseljem vam bom svetovala o prehrani in drugih artiklih, ki se nahajajo v naši bogati ponudbi izdelkov. Prav tako bomo malo pokramljali in si krajšali morebitno čakanje s kavico.

Moje delo je moje poslanstvo in ga opravljam z največjim veseljem. Sem del čudovite ekipe, ki se trudi z vsem entuziazmom in empatijo pripomoči k boljšemu počutju naših in vaših živali.

V prostem času se najraje posvečam svoji družini, saj se velikokrat podamo na sprehode v popolni zasedbi. Kuža in muc se redno udeležujeta naših sprehajalnih podvigov.

Moja največja želja je zaplavati z delfinom, ker mi ta že od nekdaj predstavlja najbolj inteligentno žival in je moj zaščitni znak.