PE CELJE: +386 3 490 3193

PE KONJICE: +386 82 010 569

O nas

KLAVDIJA AŠENBERGER, DR. VET. MED.

Moje ime je Klavdija Ašenberger. Živim v majhnem kraju Železno, približno 8 kilometrov iz Celja.

Skrb za živali je z mano rasla že od malih nog. Doma so me vedno obkrožale, tako tiste malo večje, kot tudi malo manjše živali. Po končani gimnaziji zato ni bilo nobenih dvomov, kam naprej. Pot me je zanesla v Ljubljano, kjer sem uspešno končala Veterinarsko fakulteto.

Že v času študija sem začela redno v zahajati v zavetišče za male živali, kjer sem pomagala skrbeti za živali in tudi pri samem delu v ambulanti. Po končanem študiju sem se vpisala na podiplomski študij biomedicine, opravljala študentsko delo na Savinjski veterinarski postaji, ter se nato zaposlila v Veterinarski ambulanti Žak.

Rokova in Viktorijina ideja, glede boljše, drugačne veterine, ki je sedaj tudi vzklila, nosi v sebi tudi moje poglede in zato sem se odločila, da se pridružim temu timu. Za vse naše ljubljenčke si želim, da se bodo pri nas počutili udobno, ter da bi jim bomo s pomočjo najnovejših diagnostičnih metod in svežimi znanstvenimi dognanji čimbolj uspešno pomagali.

Moj svet pa poleg veterine oblikuje v celoto še mnogo ljudi, živali in reči. Svoj prosti čas rada preživljam s svojimi najbližnjimi in se potepam po vaških gozdovih s psičko Luno. Če pa mi ostane še kaj časa, takrat pa me boste zagotovo našli nekje sredi skal v naših prelepih gorah.