PE CELJE: +386 3 490 3193

PE KONJICE: +386 82 010 569

O nas

Viktorija Lončar, dr. vet. med.

Sem Viktorija Lončar in že od otroštva sem z velikimi radovednimi očmi opazovala vse živali, od malih čričkov in pajkov na našem travniku do velikih slonov, divjih mačk in kitov v knjigah, televiziji in popotovanjih. Ter seveda radožive psičke, ki popestrijo naše sobivanje z naravo. Ko pa sem spoznala tudi voljne, cartljive in zabavne muce… Te so sedaj ena mojih največjih živalskih ljubezni.

Že med študijem sem delala kot študent – tehnik na Kliniki za kirurgijo in male živali Veterinarske fakultete in Veterinarskem centru Celje. Po opravljeni diplomi na Veterinarski fakulteti v Ljubljani, sem se zaposlila na Veterinarskem centru v svojem rodnem Celju. Tukaj sem poglobljeno delala na področju veterinarske medicine malih živali. Z velikim zanimanjem se posvečam dermatologiji in interni medicini. Za rast strokovnega znanja skrbim z udeleževanjem na predavanjih in tečajih doma in v tujini.

Zavedam se, da je za uspešno zdravljenje in okrevanje naših štirinožcev potreben natančen pristop k problemu, občutek za živali in zavzeto sodelovanje z lastniki in sodelavci.

V svojem delu uživam in ga z velikim veseljem in ponosom opravljam.

Novo energijo in zagon pa poiščem v krogu mojih najdražjih v bolj skritih kotičkih naše prelepe dežele, rada pa pokukam tudi v eksotične države z nahrbtnikom in zemljevidom v roki.